Friday 30 September 2016

Watch Aalborg BK vs SonderjyskE Football Live Streaming Online, Match Previews And Predictions, TV Info Superligaen


Open an new bet365 sports betting account today and claim your £200 deposit bonus!

1. You must open a new account and make a deposit bet365 to qualify for your 100% deposit bonus up to £200.
2. To receive your bonus, make a deposit of up to £200 and you’ll be sent an email with your bet365 promotional code. Enter the 10 digit promo code to unlock your deposit bonus!

Are you looking for a place to watch football, tennis or any other sport, directly from your PC?

1. Log into your account and click "Live Streaming" (beneath bet365 logo in yellow "Live Streaming")
2. Select your preferred sport and click "Play" to watch the live video feed


Landets sydligste Superliga-klub og nordligste Superliga-klub er aktørerne, når AaB tørner sammen med SønderjyskE søndag. AaB ligger fornuftigt i tabellen, men SønderjyskE har nu hentet tre sejre i træk. Det lugter dermed af et spændende søndagsopgør, når nord møder syd.

SønderjyskE startede sæsonen ganske forfærdeligt. Man skal således helt hen til 9. spillerunde, hvis man vil finde sønderjydernes første Superliga-sejr. Man kan argumentere for, at det europæiske eventyr tog vejret fra sønderjyderne. Uanset hvad årsagen til den ringe start måtte være, så har sønderjyderne nu vendt skuden. De har således, siden 9. spillerunde, vundet tre kampe i træk. Først blev Nordsjælland slået på eget græs med cifrene 3-2. Derefter tog sønderjyderne imod OB i Haderslev, hvilket værterne slap fra med en 1-0-sejr. I sidste runde bød dog på sønderjydernes hidtil største sejr, da de var på besøg i Randers. Ikke nok med, at sønderjyderne vandt, men de leverede en gedigen 4-0-afklapsning. Det må dermed være et SønderjyskE-hold med selvtilliden i top, der drager til Aalborg.

Anderledes skidt går det i AaB, som dog stadig ligger lunt i tabellen på deres femteplads. Ålborgenserne har dog vist tydelige svaghedstegn i de seneste kampe, hvor det sågar kun er blevet til en enkelt sejr i fire kampe. Ålborgenserne har endda tabt de resterende tre. AaB har dog længe været kendt for deres solide hjemmebane, som det også har været tilfældet i denne sæson. Det er således kun Brøndby, som hidtil er taget fra Aalborg med tre point i bagagen. AaB skal uundgåeligt også op på hesten igen. Det store spørgsmål i denne sammenhæng er så bare, hvorvidt det sker i denne runde, når SønderjyskE kommer forbi.

Der burde være lagt i kakkelovnen til et opgør, som kan blive vanvittigt spændende. Et AaB-hold, der er bedre placeret imod et SønderjyskE-hold, som er langt bedre kørende. Det bliver spændende at se, hvorvidt Sønderjyderne kan holde deres imponerende stime kørende. Sandsynligheden for, at sønderjyderne kan holde dampen oppe er dog til stede, da de som bekendt ikke længere skal bekymre sig om andet end Superligaen. Det er som sagt slet ikke umuligt, at sønderjyderne var tyngede af deres europæiske eventyr, i starten af denne sæson. Nu er det eventyr dog slut. Så er det bare spørgsmålet, hvorvidt Sønderjyderne kan jagte endnu en topplacering i Superligaen, når de søndag aflægger visit hos AaB, som ikke kan være tilfredse med deres nedadgående stime.


Karantæner og skader:

Ålborgenserne må undvære Jakob Ahlmann Nielsen og Thomas Enevoldsen, som begge fortsat er skadede. Nordjyderne må efter al sandsynlighed også se bort fra Joakim Maehle, som fortsat er stærkt tvivlsom. Sønderjyderne må se bort fra deres to målmænd, Jens Rinke og Kristian Fæste, samt forsvarsspilleren Frank Hansen og midtbanespilleren Sammy Skytte.


Forventede startopstillinger:

AaB (4-4-2):

Larsen.
Kristensen, Holgersson, Pedersen, Blåbjerg.
Meilinger, Würtz, Risgård, Flores.
Pohl, Bassogog.

SønderjyskE (4-1-4-1):

Fernandes.
Pedersen, Kanstrup, Luijckx, Dal Hende.
Drachmann.
Kroon, Madsen, Rømer, Absalonsen.
Uhre.


Bud på kampens profil:

Midtbanespilleren Simon Kroon har været sæsonens største, offensive aktiv for sønderjyderne. Han lagde op til to mål i Randers i sidste runde, og scorede selv kampens eneste mål imod OB i forrige runde. Hvis den 23-årige kantspiller kan fortsætte den fornuftige stime, hvad enten det er som målskytte eller oplægger, kan han sagtens blive kampafgørende i Aalborg.


Bud på kampens resultat:

Der kan ikke lægges skjul på, at SønderjyskE er rigtig godt kørende for tiden. Hvad angår de allerseneste kampe, så er ålborgenserne dog faldet en anelse af på den. Når det er sagt, så har AaB en rigtig solid hjemmebane. Det er som bekendt kun Brøndby, som indtil videre i denne sæson, er taget fra Aalborg med tre point i bagagen. Hvis sønderjyderne kan genfinde deres form fra april, hvor de stormede imod andenpladsen i Superligaen, så kan de dog sagtens blive sæsonens andet hold, der kommer fra Aalborg med tre point. De sidste kampe taget i betragtning, er en SønderjyskE-sejr på 2-0 eller 2-1 altså et udmærket bud.


Formkurve:
AaB: V-T-T-V-T
SønderjyskE: U-U-V-V-V



Seneste kampe AaB:
20160907 Norresundby BK 1 - 5 AaB
20160911 AaB 0 - 1 Brøndby IF
20160919 Lyngby BK 1 - 0 AaB
20160922 AaB 1 - 0 Viborg FF
20160926 Silkeborg IF 5 - 3 AaB


Seneste kampe SønderjyskE:
20160828 SønderjyskE 1 - 1 Esbjerg FB
20160911 SønderjyskE 2 - 2 Silkeborg IF
20160918 FC Nordsjælland 2 - 3 SønderjyskE
20160922 SønderjyskE 1 - 0 OB
20160925 Randers FC 0 - 4 SønderjyskE



Kampen spilles søndag d. 2/10 klokken 12.00 og kan følges på TV3 Sport 1.
Kampens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen.

>> To get access video: Live Streaming Schedule can be found here